Yleinen

Kalenterikarju esittäytyy 2.0

15.8.2016
Kalenterikarju_JoannaSuomalainen

Kuva: Joanna Suomalainen

Lähes kaksi vuotta sitten olin tässä samassa pisteessä. Takana oli kaksi vuotta All Ears -blogiin kirjoittamista, mutta oma blogi kutkutteli jossakin takaraivossa. Aloinkin kirjoittaa Kalenterikarju-blogiani vuoden 2014 marraskuussa Rosvot-musiikkiblogiportaaliin, ja tarkalleen ottaen ensimmäinen blogitekstini syntyi 10.11.2014.

Jo silloin kirjoitin: ”Ajattelin, että teen kunnon irtioton ja perustan lifestyle-blogin esimerkiksi Lilyyn, koska miksi ei?”. Samassa postauksessa totesin: ”Viimeisen puolen vuoden aikana on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että olisi kiva kirjoittaa vähän muustakin.”

Niin. Puoli vuotta sitten olin taas saman tilanteen äärellä: halusin kirjoittaa vähän muustakin. Rosvoissa Kalenterikarju-blogissa toki näkyi välillä kirjoja, elokuvia ja ujosti lifestyleäkin, mutta koska portaali oli täynnä musiikkiblogeja, olisi tuntunut kummalliselta hylätä musiikki kokonaan. (Sen takia olenkin tästä lähtien Suomen Blogimedian bloggaaja; en musiikkibloggaaja, pelkkä bloggaaja vain.) Enkä minä sitä nytkään tee – blogini pääpaino kuitenkin tulee olemaan jossakin populäärikulttuurin, sosiaalisen median ja lifestylen ristiaallokossa. Tulen käsittelemään täällä kirjoja, elokuvia, tv-sarjoja, ilmiöitä ja tapahtumia. Ja myös musiikkia – aivan varmasti – silloin kun se hyvältä tuntuu.

Kaksi vuotta sitten kirjoitin aloituspostaukseen esittelyn itsestäni. Tällä kertaa ajattelin tehdä samoin:

Hei. Olen Mikko. Osa kutsuu Some-Mikoksi, monet Karjuksi tai Kalenterikarjuksi. Täytän perjantaina 27 vuotta. Olen helsinkiläinen kulttuurituottaja ja taiteen kandidaatti, edelleen intohimoinen juoksija, en enää minkään bändin laulaja. Rakastan hyvää ruokaa, Netflix-sarjoja ja kotona olemista. Teen tiedottajan hommia musiikkiyhtiö Kaiku Entertainmentissa ja kirjakustantamo Kosmoksessa. En käytä päihteitä, mutta olen palannut sekasyöjäksi. Joillekin saatan olla tuttu snäppääjänä, osalle aloittelevana tubettajana. Haaveilen siitä, että minulla olisi enemmän aikaa ja sekarotuinen koira.

Tervetuloa mukaan. Tämä on Kalenterikarju 2.0.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jere 16.8.2016 at 22:50

    Wau, aivan tajuttoman huikea homma! Onnee ja menestystä uusien nettisivujen kanssa!

    • Reply Kalenterikarju 18.8.2016 at 08:14

      Kiitos Jere! On tää kyllä aika huikeeta. Pää vieläkin ihan pyörällä 🙂

    Leave a Reply