Some

25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota videoilleen (osa 4/5)

25.8.2016
Youtube4

DISCLAIMER: Kyllä, tämä blogisarja ilmestyi alkujaan vanhassa blogissani. Julkaisen sen nyt uudestaan täällä, sillä halusin blogimuuton yhteydessä siirtää sen tänne. Lisäksi samalla julkaisen sarjan viidennen ja viimeisen osan, jota en ehtinyt julkaista ennen kuin blogi muutti nykyiseen osoitteeseensa. Päivitin samalla tilaaja- ja videoluvut ajankohtaisiksi.

Jos olet seurannut tubea edes ajoittain toisella silmälläsi, tiedät todennäköisesti keitä ovat Lakko, HerbalistiEddspeaks, Mariieveronica, Soikku ja Mmiisas. Jos taas molemmat silmäsi ovat olleet auki, olet selvillä siitä keitä ovat Tume, Pernilla BöckermanDeata, MansikkkaArttu Lindeman, Mona Ilona, Jaakko Parkkali, Pinkku PinskuTeamarika, PapananaamanaaGMentaalisavuke, AnnikaMikael Sundberg, Groupblog ja Hermanni. (Ja jos tiedät edellä mainitut, olet vähintään yhtä syvällä ”tubegeimissä” kuin Karjukin ja tullet tietämään ainakin osan myös heistä, jotka tässä postaussarjassa esittelen). Tässä postaussarjassa nostan framille 25 suurelle yleisölle tuntemattomampaa tekijää, jotka jokainen tekevät omannäköistään laadukasta sisältöä ja jotka ansaitsisivat ehdottomasti tulla noteeratuiksi laajemminkin (ainakin minun mielestäni ja minähän olen tietenkin aina oikeassa).

16. IINA-KATARIINA

Kanavatilaukset: 65 640
Videoiden määrä: 126
Sosiaaliset mediat: Facebook | Twitter | Instagram | Snapchat

Iina-Katariina tubettaa rennon rehellisesti ja elämänmyönteisesti omasta arjestaan. 23-vuotiaan kajaanilaislähtöisen Iinan kanava koostuu pääasiassa MyDay-videoista ja suosikeista. Usein Iinan videoita huomaa katsovansa salakavalasti useamman putkeen, sillä kerronta on niin sulavaa. Viime aikoina on saatu jännittää, minkälainen esikoislapsi maailmaan pian putkahtaa.

17. JOANNA SUOMALAINEN 

Kanavatilaukset: 9 578
Videoiden määrä: 64
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram | Snapchat

Järvenpäässä majaansa pitävä Joanna Suomalainen on tehnyt tubevideoita jo useiden vuosien ajan. Vaikka viime aikoina tahti onkin hidastunut, ei Joannan videoita kannata jättää väliin. Runsaasti valokuvaavan Joannan visuaaliset videot ovat esteetikon silmään erittäin vaikuttavia ja viipyilevä editointityyli kruunaa kokonaisuuden. Ehkä tässä on pieni ripaus samankaltaisuutta aiemmin esitellyn Jenni Kurun kanssa, joskin Jennin ote on pohdiskelevaisempi.

18. DORKAJOONA

Kanavatilaukset: 4 435
Videoiden määrä: 111
Sosiaaliset mediat: Facebook | Twitter | Instagram

Dorkajoona-kanavalla nähdään videoita laajalla skaalalla: löytyy pelivideoita, sketsejä, musiikkia ja perinteisempää vlogautusta. Vain videoita vilkaisemallakin näkee, että kuvaamisen lisäksi hyppysissä pysyy niin käsikirjoittaminen, näytteleminen kuin editointiohjelmatkin – tästä hyvänä esimerkkinä Oon supersankari! -video.

19. THE SUNNYS VLOG

Kanavatilaukset: 22 183
Videoiden määrä: 147
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram

Tykkäätkö taiteesta, kirppiksistä ja Tampereesta? Hyvä. Silloin The Sunnys Vlog voi olla juuri se kanava, jota olet etsinyt. Lukiota käyvän Sannin kanavalla monilahjakkuus soittaa esimerkiksi kitaraa, pianoa, ukuleleä ja laulaa sekä maalaa öljy- ja vesiväreillä. Toisinaan taas sportataan ja käydään mökkeilemässä tai kahviloissa. Varoitus: Sannin videoita katsellessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle!

20. SITA SALMINEN

Kanavatilaukset: 13 508
Videoiden määrä: 20
Sosiaaliset mediat: FacebookInstagram | Snapchat

Oululainen Sita Salminen ei ole tehnyt videoita vielä kauaakaan, mutta on kerännyt hyväntuulisilla lifestyle-videoillaan jo melkoisen seuraajakunnan. Hittivideoksi yli muiden kohonnut 38 sekuntia kestävä Reaktio: Arttu Lindeman – Läikkyy ei varsinaisesti edusta kanavan muuta sisältöä, joka on toistaiseksi keskittynyt esimerkiksi juoksemiseen ja MyDay-videoihin. Innostava uusi tulokas!

KETKÄ SUOMALAISET TUBETTAJAT ANSAITSISIVAT MIELESTÄSI ENEMMÄN HUOMIOTA VIDEOILLEEN JA MIKSI? KOMMENTOI TEKSTIBOKSIIN.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply