Some

25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota videoilleen (osa 2/5)

25.8.2016
Youtube2

DISCLAIMER: Kyllä, tämä blogisarja ilmestyi alkujaan vanhassa blogissani. Julkaisen sen nyt uudestaan täällä, sillä halusin blogimuuton yhteydessä siirtää sen tänne. Lisäksi samalla julkaisen sarjan viidennen ja viimeisen osan, jota en ehtinyt julkaista ennen kuin blogi muutti nykyiseen osoitteeseensa. Päivitin samalla tilaaja- ja videoluvut ajankohtaisiksi.

Jos olet seurannut tubea edes ajoittain toisella silmälläsi, tiedät todennäköisesti keitä ovat JustimusfilmsLakko, HerbalistiEddspeaks, Mariieveronica, Soikku ja Mmiisas. Jos molemmat silmäsi ovat olleet auki, olet myös selvillä siitä keitä ovat Tume, Pernilla BöckermanDeata, MansikkkaArttu Lindeman, Mona Ilona, Jaakko Parkkali, Pinkku PinskuTeamarika, PapananaamanaaGMentaalisavuke, AnnikaMikael Sundberg, Groupblog ja Hermanni. Tässä postaussarjassa nostan framille 25 valtavirtaväestölle tuntemattomampaa tekijää, jotka jokainen duunaavat omannäköistään laadukasta sisältöä ja ansaitsisivat ehdottomasti tulla noteeratuiksi laajemminkin.

6. SAMI KOIVISTO

Kanavatilaukset: 24 386
Videoiden määrä: 129
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram

19-vuotias Sami Koivisto on tuttu hahmo varmasti monelle enemmän tubea katsoneelle. Ensimmäinen video kanavalta löytyykin neljän vuoden takaa, jolloin kanava on vaihtunut kieleltään englannista suomeksi. Samin videoissa keskustellaan arkisesti esimerkiksi leffoista, omasta elämästä, Lontoon matkasta, kesäsuunnitelmista, pelataan ystävien kanssa Super Mariota ja juodaan TODELLA PALJON kahvia. Lisäksi Sami on kuvannut ja editoinut Tubetouria ja Lakon ja Herban boksia. Tänä vuonna hän on muun muassa Tubeconissa videotuottajana.

7. HAIMILA

Kanavatilaukset: 6 873
Videoiden määrä: 30
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram | Snapchat

Laura Haimila lienee suurelle yleisölle tuttu NRJ:n juontajana, minkä lisäksi hän on työskennellyt radiossa uutistoimittajana ja tuottajana. Radiouran jälkeen someguru Haimila on muun muassa tehnyt sosiaalisen median markkinointia eri tapahtumille ja perustanut Haimila-tubekanavan. Haimilan vlogissa kurkistetaan kiireisen nuoren naisen elämään, ja tavataan muun muassa Irma-koira, käydään Antti Tuisku by Seppälä -malliston lanseerauksessa ja Sannin keikalla.

8. PUNAVIINIMARIA

Kanavatilaukset: 462
Videoiden määrä: 36
Sosiaaliset mediat: Blogi | Twitter | Instagram

Suomessa kirjavlogaaminen ottaa vasta ensiaskeleitaan. 21-vuotiaan Marian kanava Punaviinimaria onkin piristävä poikkeus, jossa esitellään tekijän kirjahankintoja, divarilöytöjä ja suosikkikirjoja. Välillä katsahdetaan myös tubettajan omaan elämään meikkivideoiden ja What’s in My Bag -tyyppisten videoiden muodossa.

9. TUURE BOELIUS

Kanavatilaukset: 64 169
Videoiden määrä: 25
Sosiaaliset mediat: Snapchat | Instagram

Tuure Boelius on varmasti monelle nuoremmalle tuttu Summerin juontajapestistään. 15-vuotias ulospäinsuuntautunut ja positiivinen Tuure harrastaa teatteria ja tanssimista. Kanavallaan hän päästää katsojan osaksi päiväänsä MyDay-videoillaan, näyttää mitä tapahtuu teatterin kulisseissa ja tekee yhteisvideoita ystäviensä kanssa.

10. ELOAVILLE

Kanavatilaukset: 761
Videoiden määrä: 22
Sosiaaliset mediat: Twitter

Eloaville-kanavan takaa löytyy 24-vuotias jyväskyläläinen Ville. Villen videoista paistaa läpi korkealaatuisuus niin kuvaamisen, käsikirjoittamisen kuin editoimisen saralla, tekijänsä intohimoisuus videoiden tekemistä kohtaan sekä loputon kiinnostus suomalaisen tubekulttuurin kehittämistä kohtaan. Eloaville-kanavan toistaiseksi suurin ja kaunein video on tähänkin mukaan embeddattu Virtuaalitodellisuus, jossa tutustutaan nimensä mukaisesti siihen mitä virtual reality tarkoittaa. Suosittelen Villen kanavaa lämpimästi kaikille seikkailusta, parkourista ja potentiaalisesti tulevaisuudessa +25v-asiasisällöstä kiinnostuneille.

KETKÄ SUOMALAISET TUBETTAJAT ANSAITSISIVAT MIELESTÄSI ENEMMÄN HUOMIOTA VIDEOILLEEN JA MIKSI? KOMMENTOI TEKSTIBOKSIIN.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply